2013. január 1., kedd

Oktatási reform

A kezdeti nehézségek, illetve félreértések után végül mégis kiderült, hogyan reformálja meg a kormány az oktatást: a módszeren változtatnak. Ezután ugyanis nem az eddig megszokott módon megy majd a tanítás, hanem egy szerény (pár milliós) összeg befizetése ellenében minden delikvens kaphat a tarkójára egy csatlakozót, majd ezek után már csak a Mátrix c. filmben látható módon megmondja az operátornak, hogy milyen tudásra van szüksége, az pedig másodpercek alatt letölti az agyába a szükséges ismereteket.

A dolog egyetlen szépséghibája, hogy az elérhető tananyagok egyelőre kizárólag Orbán Viktor beszédeiből és cselekedeteinek leírásaiból állnak. Ez azonban nyilván senkit nem fog visszatartani a tanulásnak e hatékony módjától.

Már folyamatban van egy olyan csatlakozó kidolgozása is, amelynek segítségével egy R2-es egységgel is lehet adatkapcsolatot létesíteni. Addig is, amíg ez el nem készül, az érdeklődők részt vehetnek egy intenzív R2-es füttytanfolyamon. A haladó csoportban ezzel párhuzamosan a vukik beszédét is meg lehet tanulni, de indulnak kezdő és haladó klingon nyelvtanfolyamok is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése