2013. január 4., péntek

Rossz utak


Nem bírja a monotonitást? Rémálmaiban sima és szürke minden? Szereti a rázós kalandokat? Akkor az ön mennyországába a mi repedt, kátyús, kopott festésű útjaink vezetnek!

Metró


Föld alatti kalandparkunkban fény- és hangeffektekkel, no és persze füsttel várjuk! Néhány szerencsést épségben úti céljához szállítunk! Metró - izgalom az egész családnak!
Sok boldogságot!

Dugó


Rég tudta egyben végighallgatni kedvenc albumát? Most végre megteheti akár csukott szemmel is, mert az autója garantáltan nem fog egy métert sem mozdulni egy órán keresztül! Relaxálás helyett inkább mozogna kicsit? Keresse meg a múltkor az ülés alá begurult százforintost!

Rázós évünk lesz


2013. január 1., kedd

Tüntetések

A középiskolások után - mint jövőbeni érintettek - az óvodások is csatlakoztak a tandíj elleni tiltakozáshullámhoz. A csöppségek a csendes pihenő alatt játékokból emelt torlaszokkal elbarikádozták magukat és követelték Rózsi néni lemondását. Az illegális csoportosulásokat a rendőrség különleges egységei vízi pisztolyokkal és gumikacsa lövedékekkel oszlatták fel.

Oktatási reform

A kezdeti nehézségek, illetve félreértések után végül mégis kiderült, hogyan reformálja meg a kormány az oktatást: a módszeren változtatnak. Ezután ugyanis nem az eddig megszokott módon megy majd a tanítás, hanem egy szerény (pár milliós) összeg befizetése ellenében minden delikvens kaphat a tarkójára egy csatlakozót, majd ezek után már csak a Mátrix c. filmben látható módon megmondja az operátornak, hogy milyen tudásra van szüksége, az pedig másodpercek alatt letölti az agyába a szükséges ismereteket.

A dolog egyetlen szépséghibája, hogy az elérhető tananyagok egyelőre kizárólag Orbán Viktor beszédeiből és cselekedeteinek leírásaiból állnak. Ez azonban nyilván senkit nem fog visszatartani a tanulásnak e hatékony módjától.

Már folyamatban van egy olyan csatlakozó kidolgozása is, amelynek segítségével egy R2-es egységgel is lehet adatkapcsolatot létesíteni. Addig is, amíg ez el nem készül, az érdeklődők részt vehetnek egy intenzív R2-es füttytanfolyamon. A haladó csoportban ezzel párhuzamosan a vukik beszédét is meg lehet tanulni, de indulnak kezdő és haladó klingon nyelvtanfolyamok is.

BUÉK 2013.