2018. február 8., csütörtök

Mészáros Lőrinc bevásárlócédulája

Elszánt oknyomó újságírók Mészáros Lőrinc szemetesét áttúrva az alábbi bevásárlócédulát találták:

- 1 db médiabirodalom
- 3 szálloda
- 1266 hektár természetvédelmi terület
- 2 doboz tejföl

A fentiekre reagálva Lázár János közölte, aljas manipulációról van szó, hisz köztudott, hogy a Mészáros család minden tagja laktózérzékeny.

Lázár János

Éhezők viadala - OKJ-s képzés

- 1200-szoros túljelentkezést regisztráltak egy meghirdetett OKJ-s gázszerelő tanfolyamra.

- Több tízezer jelentkező volt a kormány által meghirdetett első Éhezők viadalára is, ugyanis a kiírás szerint a nyertes minden évben megkapja majd Mészáros Lőrinc összes bevételének egy ezred részét.

Éhezők viadala


Erzsébet utalvány

A nyugdíjasok még magukhoz sem tértek a kormány által adott 10.000 Ft-os Erzsébet-utalvány okozta révületből, mára kiderült, hogy soron kívüli jogszabály módosítás eredményeképpen az utalványt az idősek élelmiszerek mellett helikopterbérlésre is felhasználhatják.

Erzsébet-utalvány


2018. február 6., kedd

Vissza a jövőbe: hírek 1999-ből

1999.03.28

NATO közlemény:
Hibás inditás következtében Budapest légterében elszabadult egy Jugoszláviának szánt cirkálórakéta. Ugyanakkor aggodalomra nincs ok, mert az intelligens szerkezet minden piros lámpánál megáll és csak a zöld jelzésre halad tovább. A bomba egyébként úgy van programozva, hogy ha 24 óra után sem találja meg a számára kijelölt cél, minden károkozás nélkül ér földet. Nyomatékosan felhívjuk a figyelmet, hogy Budapestiek semmiféle veszélynek nincsenek kitéve, mert Pesten annyi a közlekedési lámpa, hogy a robotrepülő szinte bizonyosan nem ér célba, igy pánikra semmi ok.
ANTERISPRESS


Cirkálórakéta

a legfrissebb:

MEGSZÜNT A VESZÉLY !!!
Lakossági bejelentés alapján most már biztosnak tűnik, hogy a cirkáló rakéta nem ért célba!
Szemtanúk elbeszélése alapján, a szerkezet már a Nagy-körút elején földet ért, mivel letelt a számára biztosított 24 órás keresési idő.
ANTERISPRESS

Menekültbarát mentalitás

A kormány menekültbarát mentalitását nem csak a tavaly befogadott 1300 ember jelzi, hanem az is, hogy az ennek az ellenkezőjét tükröző kampánnyal járó lelki megterhelés kipihenésére a Fidesz székház alagsorában titkos szabadidőközpontot létesítettek, ahol Soros György Baráti Klub és arab nyelvtanfolyam is működik, de egy igazi migránssimogató is kialakításra került.

Szabadidőközpont